Connect with:
HomeΕιδήσειςΑυξημένοι οικονομικοί δείκτες το 2021 για τη ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ

Αυξημένοι οικονομικοί δείκτες το 2021 για τη ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ

H κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Γιαννακόπουλου, η ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, έσπασε το 2021 όλα τα ρεκόρ στους οικονομικούς της δείκτες. Με ενοποιημένες πωλήσεις 405,9 εκ. ευρώ, κατέγραψε αύξηση 34,9 εκ. ευρώ, ποσοστό 9,4%,  σε σχέση με το 2020, έχοντας εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή.

Ο κύκλος εργασιών της είναι ο μεγαλύτερος στα 95 χρόνια της λειτουργίας της και ο υψηλότερος μεταξύ όλων των εγχώριων φαρμακοβιομηχανιών.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021, μιας χρονιάς δύσκολης και απαιτητικής,  αποτελούν τη βάση για την περαιτέρω εκτόξευση της εταιρείας το 2022. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι οι ενοποιημένες πωλήσεις θα αγγίξουν τα 439 εκ. ευρώ, αποδεικνύοντας πως η νέα γενιά στο τιμόνι της ΒΙΑΝΕΞ, υπό την ηγεσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Δημήτρη Γιαννακόπουλου που σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τον Κώστα Παναγούλια (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.) και τον Δημήτρη Παναγούλια (Μέλος Δ.Σ.), συνεχίζουν την επιτυχημένη οικογενειακή παράδοση, ενώ με διορατικότητα, εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα ξεπερνούν όλα τα επιτεύγματα του παρελθόντος, γράφοντας μια νέα σελίδα στη φαρμακοβιομηχανία.

Written by

Τα νέα της Υγείας