Connect with:
HomeΕιδήσειςΗ DEMO, εξασφαλίζει πρόσβαση σε θεραπείες σε 9.821.997 ασθενείς

Η DEMO, εξασφαλίζει πρόσβαση σε θεραπείες σε 9.821.997 ασθενείς

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης, αναδεικνύει την ισχυρή ανάγκη για προσβασιμότητα σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, για κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία εγείρει την προσοχή γύρω από το φετινό θέμα της Ημέρας, «Υγεία για όλους: Ώρα για Δράση» που καλεί για άμεσες και ουσιαστικές δράσεις με σκοπό την επίτευξη της προόδου σε ένα βασικό κοινωνικό ζήτημα, το θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου για πρόσβαση στην καλή υγεία, που είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών, για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του 2030.

«Είναι γεγονός ότι η DEMO είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φαρμάκων σε τεμάχια στην Ελλάδα, καθώς εξάγουμε πάνω από 80% της ετήσιας παραγωγής μας. Ωστόσο, τα νούμερα ωχριούν, όταν η κοινωνική συνεισφορά απουσιάζει. Εμείς, ως DEMO δραστηριοποιούμαστε σε 96 χώρες και πολλές εξ αυτών είναι οικονομικά ασθενείς. Κίνητρό μας είναι το όραμά μας, για έναν κόσμο με πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα, ανεξαρτήτως περιοχής και οικονομικών δυνατοτήτων, καθώς το δικαίωμα στην υγεία δεν πρέπει να έχει σύνορα» δήλωσε ο κος Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος της DEMO ΑΒΕΕ.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

Written by

Τα νέα της Υγείας