Connect with:
HomeΕιδήσεις36ο Μετεκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας από 18 έως 20 Μαρτίου 2022.

36ο Μετεκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας από 18 έως 20 Μαρτίου 2022.

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 36ο Μετεκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2022.

Το φετινό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας COVID19. Ωστόσο, έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα καλύπτει τα επίκαιρα και διαχρονικά θέματα στη Βιοπαθολογία/Eργαστηριακή Iατρική, στοχεύοντας στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Βιοπαθολόγων, ειδικών και ειδικευομένων όπως σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και βιολόγους, χημικούς, βιοχημικούς, βιοϊατρικούς επιστήμονες και τεχνολόγους.

Θα χορηγηθούν 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (15 C.M.E. credits) σε όσους το παρακολουθήσουν. Ακόμη, πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου δύο σεμινάρια εργασίας με τα εξής θέματα: «Νεότερα δεδομένα στην Παρασιτολογία» και «Εξέταση σπέρματος: Παρόν και μέλλον» με 2 μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME credits) το καθένα.

Η εγγραφή σας στο σεμινάριο είναι υποχρεωτική.
Η εγγραφή στο σεμινάριο περιλαμβάνει:
• Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος μέσω live streaming και πρόσβαση με προσωπικό κωδικό για τον κάθε συμμετέχοντα
• Πιστοποιητικό παρακολούθησης
• Πρόσβαση στο υλικό του σεμιναρίου on demand

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εγγραφή σας επικοινωνήστε με την Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος στο eibbe@otenet.gr.

Written by

Τα νέα της Υγείας