Connect with:
HomeΕιδήσεις«Άρχισαν τα όργανα» στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας

«Άρχισαν τα όργανα» στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας

Mε απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Δημόπουλου έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσιών

Ο καταμερισμός ευθυνών για τον άδικο θάνατο του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας » της Πάτρας, ζητώντας βοήθεια λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και τελικά κατέληξε, καθώς δεν εφημέρευε και η νοσοκόμα που τον υποδέχθηκε τον έστειλε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με το tempo24news, όπως αποφασίστηκε απολύεται επί της ουσίας, καθώς ανεστάλη η σύμβαση εργασίας, της μιας εκ των δύο νοσηλευτριών που βρίσκονταν στα ΤΕΠ όταν έφθασε ο 49χρονος.

Η δεύτερη νοσηλεύτρια που είναι και μόνιμη εργαζόμενη, αναμένει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου έχει παραπεμφθεί, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Εξάλλου με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», Παναγιώτη Δημόπουλου έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσιών, ενώ έφυγε από την θέση της η προϊσταμένη στα ΤΕΠ , όπου είχε φθάσει ο 49χρονος την περασμένη Τετάρτη και δεν εξετάστηκε από γιατρό.

Written by

Τα νέα της Υγείας