Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΕπιχειρείνH Chiesi Hellas «Κορυφαίος Εργοδότης» για την Ελλάδα το 2022

H Chiesi Hellas «Κορυφαίος Εργοδότης» για την Ελλάδα το 2022

Η Chiesi Hellas βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» για την Ελλάδα το 2022, σε αναγνώριση των εξαιρετικών πρακτικών διοίκησης ανθρώπινων πόρων που εφαρμόζει.

Την πιστοποίηση «Top Employer» λαμβάνουν οι εταιρείες που θέτουν τους εργαζομένους τους στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους δράσης, εξασφαλίζοντας αδιαλείπτως για εκείνους ένα υποδειγματικό περιβάλλον εργασίας.

Η διάκριση αποδίδεται κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης επιμέρους πρακτικών, μεταξύ άλλων, σε τομείς όπως Επιχειρησιακή Στρατηγική, Διαχείριση Οργανωτικής Αλλαγής, Εργασιακό Περιβάλλον, Ένταξη και Ενσωμάτωση, Επικοινωνιακή Στρατηγική, Προσέλκυση Ταλέντου, Αξιοποίηση Δυναμικής των Εργαζομένων, Ψηφιακά HR Συστήματα, Κουλτούρα Hγεσίας και Αξιακό Σύστημα, που στο σύνολό τους συνθέτουν και ενθαρρύνουν τη συνεχή ανάπτυξη ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Το 2021 ο Όμιλος Chiesi γιόρτασε την πιστοποίηση ως Top Employer Europe για 10η συνεχή χρονιά. Μεταξύ των άλλων θυγατρικών που συμμετείχαν και επίσης πιστοποιήθηκαν (Γερμανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία), η Chiesi Hellas για πρώτη φορά έλαβε μέρος και κατάφερε να αναγνωριστεί. Η τιμητική αυτή διάκριση αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας.

Written by

Τα νέα της Υγείας