Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως«Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό«Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας εταιρειών σε όλο τον κόσμο.

Αφού αξιολογήθηκε το σύνολο του φάσματος των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού, η Johnson & Johnson Ελλάδος πέτυχε την ύψιστη βαθμολογία σε θέματα κουλτούρας, ηθικής και ακεραιότητας, γεγονός που επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα αξιών που διέπουν τις εταιρείες του Ομίλου – Janssen Φαρμακευτική, J&J Medical Devices, J&JConsumer Health.

Ως εκ τούτου, σημαντικοί δείκτες που συνδέονται άρρηκτα με τα Business Ethics, όπως η Ηγεσία (Leadership) και η Εργασιακή Δέσμευση (Engagement) αναδείχθηκαν επίσης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επιπλέον, οι δυνατές Επιχειρησιακές Στρατηγικές (Business Strategies) της εταιρείας που αναγνωρίστηκαν από το Top Employers Institute, έφεραν σε υψηλή θέση και τον δείκτη Απόδοσης (Performance). Τα αποτελέσματα αυτά αντανακλούν τη γενικότερη κουλτούρα και τις αρχές της εταιρείας, όπως αυτές περιγράφονται στο «Πιστεύω» της.

Written by

Τα νέα της Υγείας