Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΗ Κατερίνα Λέχου δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα της σκολίωσης

Η Κατερίνα Λέχου δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα της σκολίωσης

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Λέχου. Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της, στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που οδήγησε σε κακές σχέσεις και στην καταλυτική γνωριμία με το σύζυγό της.

Η Κατερίνα Λέχου δεν δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και κλήθηκε να αντιμετωπίσει: “Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου, μια μακρά περίοδος που κράτησε πολλά χρόνια, με το πρόβλημα της σκολίωσης στη σπονδυλική μου στήλη. Έχω υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό. Αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου. Ως ασθενής ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά παράλληλα η ασθένεια μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες. Πήγαινα στο σχολείο. Σαφώς τα παιδιά με έδειχναν περίεργα, αλλά εγώ κέρδισα και δυο πολύ καλές φίλες” και κατέληξε: “Η ασθένεια είναι έχει δύο εκφάνσεις και είναι δίκοπο μαχαίρι, σε δυναμώνει μεν, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ εγωκεντρικό και σκληρό ή μπορεί να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ φοβήθηκα μη γίνω ένα τέρας και από αυτό το φόβο έγινα γατάκι στη συμπεριφορά μου”.

“Ποτέ δεν είχα αυτοπεποίθηση. Δεν έχω πολλή αυτοπεποίθηση, αλλά γενικά το παλεύω και θα το παλεύω μέχρι τελευταίας πνοής” ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Λέχου ενώ συμπλήρωσε αναλύοντας ότι αυτό το γεγονός της έκανε κακό στις σχέσεις και στη δουλειά: ” Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά θα το παλεύω μέχρι τελικής πνοής. Στις σχέσεις, θεωρούσα ότι δεν αξίζω μια καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω & στη δουλειά δεν τόλμησα όσα θα ήθελα. Όταν έβλεπα να με καταπατούν σε μια σχέση, έμπαινα στην επόμενη με φόβο”.

Μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύζυγό της υπογράμμισε: “Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος στη ζωή μου, με πέτυχε σε φάση διαύγειας, προσωπικής θέσης και μπορέσω να τον δω, γιατί όταν έχεις θέματα, δεν βλέπεις καθαρά. Τι να δεις; Αφού δεν βλέπεις τον εαυτό σου. Όταν δεν ξέρεις αν αξίζεις εσύ ο ίδιος, πως θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς με αποδέχτηκε”.

Written by

Τα νέα της Υγείας