Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΓολγοθά υγείας ανεβαίνει ο μεγάλος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος

Γολγοθά υγείας ανεβαίνει ο μεγάλος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο μεγάλος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος, κάνοντας όλους τους συναδέλφους του να προσεύχονται για εκείνον. Δεν είναι τυχαίος, άλλωστε, ούτε ο τίτλος που ο ίδιος ο κόσμος τού έχει δώσει από τη δεκαετία του ’60 «Το παιδί του λαού»! Έναν τίτλο και μια δημοφιλία που τον έκαναν να συναγωνίζεται για δεκαετίες τόσο την Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Νίκος Ξανθόπουλος έκανε τρεις τεράστιες καριέρες: μία στο θέατρο, όπου έσπαγαν οι πόρτες των φανατικών θαυμαστών του για να τον απολαύσουν, μία στον κινηματογράφο, όπου οι ουρές έφταναν ακόμα και τα 300 μέτρα για να τον δουν, αλλά και στο τραγούδι, καθώς γέμιζε για μήνες τα νυχτερινά κέντρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το πρωτοσέλιδο της «Espresso» για την περιπέτεια υγείας του λατρεμένου ηθοποιού δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους Έλληνες του απόδημου Ελληνισμού. Πλήθος δημοσιευμάτων κατακλύζουν το διαδίκτυο. Αν θα ανατρέξει κανείς στους καταλόγους με τα περισσότερα εισιτήρια, οι ταινίες με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ξανθόπουλο ήταν στην πρώτη πεντάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανήμερα τα Χριστούγεννα μια αχτίδα ελπίδας και δύναμης φάνηκε να υπάρχει στην εξέλιξη της υγείας του, λες και οι προσευχές όλων των ανθρώπων που τον αγαπάνε εισακούστηκαν, μια και κατάφερε να ανοίξει τα μάτια του, αν και διασωληνωμένος!

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Νίκος Ξανθόπουλος, αν και διασωληνωμένος, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια του, χαρίζοντας έτσι μια αχτίδα ελπίδας και δύναμης. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, με τους ιατρούς να κάνουν τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσουν τα πολλά και σοβαρά καρδιολογικά προβλήματά του.

Written by

Τα νέα της Υγείας