Connect with:
HomeΕιδήσεις37ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας στις 28-30 Απριλίου 2022

37ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας στις 28-30 Απριλίου 2022

Στις 28 – 31 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, με υβριδικό τρόπο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν 18 Συνεδρίες και Διαλέξεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων Καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου θα συζητηθούν τα πιο έγκυρα και σύγχρονα θέματα σε ότι αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στο πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ενταχθεί ομιλία εις μνήμην Παύλου Τούτουζα, εμπνευστή του συνεδρίου, τον διεθνούς φήμης Καθηγητή Valentin Fuster, από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε ειδικευμένους, όσο και σε ειδικευόμενους Καρδιολόγους, Παθολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές.

Σκοπός τους συνεδρίου είναι να διασφαλίσει στους συμμετέχοντες έγκυρη ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Written by

Τα νέα της Υγείας