Connect with:
HomeΕιδήσεις13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

Μετά από δύο χρόνια πρωτόγνωρων προκλήσεων, αλλά και αλλεπάλληλων εξελίξεων στον χώρο της Υγείας, τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς θα συγκεντρωθούν και πάλι στον κορυφαίο εκπαιδευτικό θεσμό του κλάδου, για να σχεδιάσουν μαζί με όλους τους θεσμικούς φορείς, την «επόμενη ημέρα» μετά την πανδημία. Το 13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management με τίτλο «METAPHARMA: Μαζί διαμορφώνουμε το Μέλλον της Υγείας» θα διεξαχθεί στις 27-29 Απριλίου 2022 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, υπό την Προεδρεία των κ. Γιώργου Τουσίμη, Γενικού Διευθυντή της Amgen για την Ελλάδα και την Κύπρο και κ. Δημήτρη Μωραΐτη, Γενικού Διευθυντή της ΒΙΑΝ Α.Ε., του Ομίλου Γιαννακόπουλου.

Εστιάζοντας στον ανθρώπινο παράγοντα, στόχος του Συνεδρίου είναι να δείξει στους επαγγελματίες του φαρμακευτικού κλάδου, τους ασθενείς και τους εκπροσώπους των Αρχών Υγείας, τον δρόμο για την αντιμετώπιση υφιστάμενων και μελλοντικών προκλήσεων, μέσα από τη συνεργασία και τη βέλτιστη αξιοποίηση της γνώσης και εμπειρίας που απέκτησαν κατά την περίοδο της πανδημίας.

Με άκρως επίκαιρη ατζέντα και κορυφαίους εισηγητές, το επιστημονικό πρόγραμμα θα απαντήσει σε καίρια ζητήματα αναφορικά με τον ρόλο των φαρμακευτικών επιχειρήσεων στη «ΜΕΤΑ-την πανδημία» εποχή. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί μία σημαντική έρευνα για την εικόνα που έχουν σήμερα οι πολίτες για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις και το Σύστημα Υγείας, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα προταθούν τρόποι με τους οποίους η Φαρμακοβιομηχανία μπορεί να «ΜΕΤΑ-εξελίξει» την εικόνα της απέναντι στον πολίτη. Επιπρόσθετα, θα αναλυθεί το μακροπεριβάλλον της Υγείας μετά την πανδημία και οι προβλέψεις για την αλλαγή του ταξιδιού του ασθενούς.

Επιπλέον, σε ένα δυναμικό στρογγυλό τραπέζι θα συζητηθεί η ανάπτυξη και εφαρμογή της καινοτομίας στη Δημόσια Διοίκηση και τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η σημερινή κατάσταση στον τομέα των επενδύσεων στη φαρμακευτική καινοτομία.

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει επίσης τις προβλέψεις ειδικών επιστημόνων για το μέλλον της αγοράς των φαρμακευτικών σκευασμάτων και των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ), καθώς και την παρουσίαση των σύγχρονων επιχειρησιακών μοντέλων των φαρμακευτικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης που διανύουμε. Όσον αφορά στο τελευταίο θέμα, ένα στρογγυλό τραπέζι θα είναι αφιερωμένο στην επίπτωση της πανδημίας στα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο.

Με τη συμβολή έμπειρων στελεχών ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εξειδικευμένων Επιστημόνων και με αμιγώς ανθρωποκεντρική προσέγγιση το τραπέζι αυτό θα δώσει πρακτικές συμβουλές και θα καθοδηγήσει στελέχη και επιχειρήσεις στο εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος.

Όπως πάντα, την ολοκλήρωση του επιστημονικού προγράμματος θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ., του καταξιωμένου θεσμού επιβράβευσης των πιο δημιουργικών και καινοτόμων προγραμμάτων επικοινωνίας φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων αυτο-φροντίδας, αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, αλλά και της κοινωνικής συνεισφοράς του φαρμακευτικού κλάδου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management:

Πρόεδροι:

Γιώργος Τουσίμης, Γενικός Διευθυντής Amgen Hellas & Cyprus,Aντιπρόεδρος PIF

Δημήτρης Μωραΐτης Γενικός Διευθυντής ΒΙΑΝ Α.Ε. Ομίλου Γιαννακόπουλου,Πρόεδρος ΕΦΕΧ

Επικεφαλής και Συντονιστής Oργανωτικής Επιτροπής:
Κωνσταντίνος Ψυχούλης, Μέλος E.E.Φα.M, Corporate Communication Manager, Aenorasis

Communications & Operations Manager: Φρόσω Γκαϊτατζάκη, E.E.Fa.M.

Eπικεφαλής Ομάδας Αριστείων: Παναγιώτης Κοσμαράς Γενικός Γραμματέας E.E.Φα.M, Product Manager, AMGEN HELLAS

Eπικεφαλής Ομάδας Επικοινωνίας: Παναγιώτης Μπατζιόλας Αντιπρόεδρος E.E.Φα.M, Commercial Team Leader Cardiometabolic, Novartis

Eπικεφαλής Ομάδας Θεματολογίας: Παύλος Νικολάου Μέλος E.E.Φα.M, Operational Excellence Manager, Genesis Pharma

Eπικεφαλής Ομάδας Οργανωτικών & Οικονομικών Νεκτάριος Μανάτος Ταμίας E.E.Φα.M, Managing Director, DNM Health Consultants

Written by

Τα νέα της Υγείας