Connect with:
HomeDoctorSpotΣυνέδρια9ο Κλινικό Φροντιστήριο Πνευμονικής Υπέρτασης & Θρόμβωσης απο 20 – 22 Ιανουαρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

9ο Κλινικό Φροντιστήριο Πνευμονικής Υπέρτασης & Θρόμβωσης απο 20 – 22 Ιανουαρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το 9ο Κλινικό Φροντιστήριο Πνευμονικής Υπέρτασης & Θρόμβωσης, πρόκειται να διεξαχθεί 20 – 22 Ιανουαρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με υβριδικό χαρακτήρα. Το Κλινικό Φροντιστήριο οργανώνεται από την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» σε συνεργασία με την Ακαδημία Καρδιολογίας.

Δικαίωμα συμμετοχής:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο Συνέδριο είναι η υποβολή της Φόρμας Εγγραφής την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (https://www.pulmonaryhypertension2022.gr/).
  • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν την ηλεκτρονική κονκάρδα (e-badge) η οποία θα περιλαμβάνει το προσωπικό barcode καθώς και το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή (e-Program) μέσω ενός QR code.
  • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι που έχουν ήδη υποβάλλει το Δελτίο Συμμετοχής δεν χρειάζεται να το υποβάλλουν εκ νέου.

Παρακολούθηση μέσω διαδικτύου:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του email που έχετε υποβάλλει στην φόρμα εγγραφής σας καθώς και του προσωπικού σας barcode (περιλαμβάνεται στο e-badge).
  • Η διαδραστικότητα θα επιτευχθεί μέσω της on-line φόρμας υποβολής σχολίων, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έτσι ώστε να υποβάλλεται τα ερωτήματα σας στους ομιλητές.

Πληροφορίες:

  • Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν σχετικές οδηγίες λήψης του ηλεκτρονικού Πιστοποιητικού Παρακολούθησης (e-Certificate), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχουν δηλώσει στο Δελτίο Συμμετοχής τους, μετά την λήξη του Συνεδρίου.
  • Χορηγούνται Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Written by

Τα νέα της Υγείας