Connect with:
HomeΕιδήσειςΕπιστημονική Ημερίδα Fivi 2023 στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο

Επιστημονική Ημερίδα Fivi 2023 στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο

Η Επιστημονική Ημερίδα Fivi 2023: στόχοι και προκλήσεις για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή που πραγματοποιήθηκε 18·03·23 στο Αμφιθέατρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Καταξιωμένοι ομιλητές στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις νέες μεθόδους και τεχνικές της αναπαραγωγικής ιατρικής και των βιοϊατρικών επιστημών, αναπτύσσοντας τα οφέλη τους, τα ποσοστά επιτυχίας αλλά και καίρια θέματα όπως ο ποιοτικός έλεγχος, η μεγάλη αξία της Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης αλλά και η κατάψυξη των εμβρύων.

Το ενδιαφερόμενο κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην ημερίδα τόσο δια ζώσης όσο και online, σε live μετάδοση μέσω Facebook & YouTube.

Ο κ. Γιώργος Ζέρδιλας, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κατά το χαιρετισμό του στην Ημερίδα, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η ημερίδα συνέπεσε με τα 3 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της Fivi, της κορυφαίας μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, που βασίζεται σε κορυφαίο εξοπλισμό, πρωτοποριακό εργαστήριο και εξαίρετους συνεργάτες, ιατρούς και προσωπικό. Μέσα στα 3 αυτά χρόνια η Fivi έχει καταφέρει, με εντατική δουλειά απ’ όλους, να έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων της Βορείου Ελλάδας, και πέραν από αυτή.

No alternative text description for this image

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και συμμετείχε με ομιλία ο κ. Νικόλαος Βραχνής, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν, Αθήνα, Επισκέπτης Καθηγητής στην Μαιευτική και Ιατρική Εμβρύου, Πανεπιστήμιο St George’s, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

No alternative text description for this image

Επιπλέον, χαιρετισμό απεύθυνε και ο κ. Θεμιστοκλής Μαντζαβίνος, Αναπλ. Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος ΕΛΕΙΥΑ.

Written by

Τα νέα της Υγείας