Connect with:
HomeΕιδήσειςΧορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Αυτόλογων Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων στον Όμιλο Υγεία

Χορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Αυτόλογων Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων στον Όμιλο Υγεία

ΥΓΕΙΑ

Στη χορήγηση άδειας λειτουργίας Μονάδας Εφαρμογής Αυτόλογων Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων για τρία (3) έτη στο “Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρο Αθηνών «ΥΓΕΙΑ» Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία” και τους διακριτικούς τίτλους «ΥΓΕΙΑ» ή «ΥΓΕΙΑ Μ.Α.Ε.», προχώρησε η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Νοσηλευτικών Μονάδων και Εποπτευόμενων Φορέων του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την εκδοθείσα απόφαση του Υπουργείου, η συγκεκριμένη μονάδα πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζουν οι διατάξεις των υπό στοιχεία Γ2γ/οικ. 8451/01.02.2019 (Β’ 384) και Γ2γ/οικ.7924/07.02.2023 (B’ 707) υπουργικών αποφάσεων και θα υπάγεται στο Αιματολογικό Τμήμα του Παθολογικού Τομέα.

Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας, ορίζεται ο Συντονιστής Διευθυντής της Αιματολογικής κλινικής, Γεώργιος Καριανάκης. Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος σε κάθε περίπτωση μεταβολής των όρων και προϋποθέσεων αδειοδότησης λειτουργίας της μονάδας, οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους αρμόδιους φορείς και να υποβάλει εκ νέου αίτημα αξιολόγησης αυτής.

Written by

Τα νέα της Υγείας