Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιαδικτυακή εκδήλωση στις δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας κλάδου Υγείας απο το ΕΚΤ

Διαδικτυακή εκδήλωση στις δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας κλάδου Υγείας απο το ΕΚΤ

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, Εθνικά Σημεία Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Ορίζοντας Ευρώπη: Δημόσιες συμβάσεις καινοτομίας στον τομέα της Υγείας» την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 (10:30-13:00).

H εκδήλωση εστιάζει στις δράσεις Pre-Commercial Procurement (PCP) & Public Procurement of Innovative Solutions (PPI) που υποστηρίζουν την ανάπτυξη προϊόντων και τεχνολογικών λύσεων δημοσίου συμφέροντος και τη μεταφορά καινοτόμων λύσεων στην αγορά, καθώς και στις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω των συγκεκριμένων δράσεων στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας).

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.ekt.gr/el/news/26931

Written by

Τα νέα της Υγείας