Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιακρίσεις και βράβευση ”Healthcare Business Awards 2023” του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών

Διακρίσεις και βράβευση ”Healthcare Business Awards 2023” του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 400 σημαντικών εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens για να τιμήσουν τις υψηλές διακρίσεις προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη  και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2023 που διοργανώθηκε για 8η χρονιά από την Boussias Events και το Health Daily.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών,  Σωκράτης  Παπαγεωργίου, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και στη συνέχεια προχώρησαν στην απονομή των τιμητικών διακρίσεων και βραβείων.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Α «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και πρωτοστατεί λαμβάνοντας δυο διακρίσεις ,το Gold Healthcare Award και Bronze Healthcare Award στις κατηγορίες Πρωτοπορία στην Επείγουσα Ιατρική για το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης και Ποιότητα Υπηρεσιών και Φροντίδας Ασθενών.

”Παρέλαβα απόψε δυο διακρίσεις το Gold Healthcare Award και Bronze Healthcare Award στις κατηγορίες Πρωτοπορία στην Επείγουσα Ιατρική για το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης και Ποιότητα Υπηρεσιών και Φροντίδας Ασθενών αντίστοιχα ,εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού , Διοικητικού και Παραϊατρικού προσωπικού του ΤΕΠ, που άοκνα εργάζονται με σθένος καθημερινά προκειμένου να επιτευχθεί το όραμα μας για παροχή υψηλής ποιότητας Υπηρεσιών Επείγουσας Φροντίδας. Ειδικότερα η διάκριση αυτή ανήκει στους Ειδικευόμενους Ιατρούς μου, Γενικής /Οικογενειακής Ιατρικής που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος και στη μεθοδική και τεκμηριωμένη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των παρεμβάσεων στην οποία υπεισέρχονται πολιτικές και αξιακές παράμετροι.
Στο πλαίσιο αυτό θέσαμε ως στόχο τη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών βελτιώνοντας την εικόνα του συνωστισμού στα ΤΕΠ υιοθετώντας μια καινοτόμο και ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα της Επείγουσας υγειονομικής περίθαλψης δίνοντας στους ασθενείς πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις αιχμής, επενδύοντας και βελτιώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τα αποτελέσματα στην άμεση διάγνωση και θεραπεία.
Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση Νοσοκομείων, Κλινικών και Τμημάτων τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς του. Θερμά ευχαριστώ τη Διοίκηση του Νοσοκομείου μας για τη στήριξη και συνεχή παρουσίας τους στο ΤΕΠ, καθώς τη συνοδοιπόρο κ. Παρασκευά Κατερίνα για την αδιάληπτη συνεργασία και κατάθεση ψυχή που δίνει σε κάθε επίτευγμα του ΤΕΠ . Το ΤΕΠ συνεχίζει για την ανάδειξη και εφαρμογή πολιτισμικών αξιών και πρακτικών στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων πολιτικών στην Επείγουσα Φροντίδα Υγείας”, κατέληξε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Δρ. Χαραλάμπους.
Written by

Τα νέα της Υγείας