Connect with:
HomeΥΓΕΙΑΕυ ΖεινΚαλή διατροφή ίσον καλή υγεία στο Οικονομικό forum Δελφών απο τη ΔΕΛΤΑ

Καλή διατροφή ίσον καλή υγεία στο Οικονομικό forum Δελφών απο τη ΔΕΛΤΑ

Οι σύγχρονες τάσεις και η σημασία της καλής διατροφής για καλή υγεία, ευζωία και την προστασία του πλανήτη, καθώς και η ανάγκη συνεργειών μεταξύ πολιτείας, βιομηχανίας, κοινωνίας των πολιτών και ακαδημαϊκής κοινότητας για την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων στην υγεία μας και το φυσικό περιβάλλον, όπως είναι η παιδική παχυσαρκία και η σπατάλη τροφίμων, συζητήθηκαν και αναδείχθηκαν στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Developing an ESG Roadmap to Good Nutrition» του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς, 26 – 29 Απριλίου, και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το αισιόδοξο μήνυμα, όπως επισημάνθηκε από τους ομιλητές, έρχεται από την εταιρεία τροφίμων ΔΕΛΤΑ, η οποία έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό μοντέλο με βάση τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ για να μετρήσει το αποτύπωμά της ανά προϊόν σε όλα τα στάδια της παραγωγής και να το ενσωματώσει στην επιχειρηματική της κουλτούρα.

Χρήστος Τσόλκας: Προς μερικό… απογαλακτισμό η ΔΕΛΤΑ με εξαγορές και νέα προϊόντα | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Written by

Τα νέα της Υγείας