Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΟ ψευτογιατρός την ώρα που κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Ο ψευτογιατρός την ώρα που κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή «TLive» στον Alpha έδειξε τον ψευτογιατρό την ώρα που φαίνεται να κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 66χρονος σήμερα φυσιοθεραπευτής «ψάρευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, στους οποίους -και στις οικογένειές τους- έταζε ότι η κατάσταση της υγείας των ασθενών θα βελτιωθεί.

Κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο ψευτογιατρός στη νεαρή ασθενή. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής, η φωτογραφία είναι πιθανό να προσκομιστεί στις Αρχές, σε περίπτωση που ο άνδρας τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν από την Αστυνομία, οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Νέες καταγγελίες έχουν γίνει για τον 66χρονου. Όπως λένε συγγενείς των θυμάτων του, εκείνος δεν δίσταζε να… βάζει λόγια στους ασθενείς προκειμένου να συνεχίζουν να λαμβάνουν τα «φάρμακα» που τους έδινε.

Η δράση του χρονολογείται τουλάχιστον από το 2010, όταν και ένα από τα θύματά του που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, είχε καταγγείλει την εγκληματική του δράση από το 2010 στον Συνήγορο του Πολίτη.

Ο 66χρονος φέρεται να είχε φτάσει στο σημείο να υπόσχεται θεραπεία και σε ασθενείς με καρκίνο.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον φυσιοθεραπευτή από τα Καλύβια που παρίστανε τον νευρολόγο. Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες εναντίον του είναι 15, με πέντε από αυτούς του ασθενείς να έχουν καταλήξει.

Written by

Τα νέα της Υγείας