Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας με θέμα ”The global wellness economy” Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας με θέμα ”The global wellness economy” Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00pm (ώρα Ελλάδος), θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας με θέμα «The global wellness economy: From opportunity to a successful development».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Α. Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα) και θα έχει διαδικτυακή κάλυψη. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει, μέσα από τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τις μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες για ανάπτυξη δομών που θα προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, παρουσιάζοντας παράλληλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, όπως το υψηλό επίπεδο του ιατρικού προσωπικού, τις ανταγωνιστικές τιμές, το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και το κλίμα, τη μεσογειακή διατροφή και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία.

Όπως είναι γνωστό οι επιχειρηματικές ευκαιρίες γενικά στο τομέα της Υγείας & Ευεξίας είναι το παρόν και το μέλλον, όσον αφορά την υψηλότερη κερδοφορία των επενδυτικών ευκαιριών σε παγκόσμια κλίμακα. ‘’Πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση θα προκαλέσει το ενδιαφέρον επενδυτών στη χώρα μας γιατί  αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα ολιστικά, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα, που έχουν σχέση με τις επενδύσεις αυτές στην χώρα μας, στην προβολή του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας, καθώς και στην ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρέχει η συγκεκριμένη μορφή τουρισμού, στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.’’

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Enterprise Greece, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού και Υπουργείου Υγείας.

Written by

Τα νέα της Υγείας