Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΕκπαίδευσηΚέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στη Βοστώνη η Bayer AG

Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στη Βοστώνη η Bayer AG

Το νέο της Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στη Βοστώνη-Cambridge, Μασαχουσέτη (Η.Π.Α.), στην πλατεία Kendall εγκαινίασε η Bayer AG επεκτείνοντας το αποτύπωμα της εταιρείας σε μία από τις πιο καινοτόμες τοποθεσίες έρευνας και ανάπτυξης φαρμακευτικών προϊόντων στον κόσμο.

Με μια συνολική επένδυση 140 εκατομμυρίων δολαρίων, το κτίριο των 5.769 τ.μ.  της Bayer στεγάζει ένα νέο ερευνητικό κέντρο ακριβείας μοριακής ογκολογίας που είναι εξοπλισμένο με εργαστήρια και γραφεία τελευταίας τεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων στοχευμένων αντικαρκινικών θεραπειών. Επιπλέον, το κέντρο περιλαμβάνει νεοσύστατη ερευνητική ομάδα που επικεντρώνεται στην αξιοποίηση τεχνικών χημικής βιολογίας για την περαιτέρω προώθηση της διαδικασίας ανάπτυξης των ογκολογικών φαρμάκων της εταιρείας.

Το νέο κέντρο, το οποίο εκτείνεται σε δύο ορόφους, παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία είναι έτοιμη να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ της έρευνας και ανάπτυξης της Bayer, των εσωτερικών συνεργατών της όπως η BlueRock Therapeutics, η Asklepios BioPharmaceutical (AskBio) και η Vividion Therapeutics, καθώς και εξωτερικών συνεργατών για να επιταχύνει την ανάπτυξη μετασχηματιστικών θεραπειών για ασθενείς.

Εκτός από το νέο κέντρο στην πλατεία Kendall στο Cambridge, η Bayer έχει επίσης δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες έρευνας με κορυφαίους επιστημονικούς εταίρους στη Βοστώνη, συμπεριλαμβανομένων κοινών εργαστηρίων στους τομείς των πνευμονοπαθειών με το Brigham and Women’s Hospital και το Massachusetts General Hospital, και καρδιολογίας ακριβείας, με το Broad, Ινστιτούτο MIT και Χάρβαρντ.

Written by

Τα νέα της Υγείας