Connect with:
HomeΕιδήσειςΠρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών απο την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στη “Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών απο την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στη “Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη “Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία”, στοχεύει στο να βελτιώσει την εκπαίδευση νέων ιατρών, άλλων βασικών επιστημόνων και συναφών επιστημονικών κλάδων στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης με ιδιαίτερη έμφαση στους μηχανισμούς οι οποίοι συμμετέχουν στην ανθρώπινη “Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία”.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από το 2009 μέχρι σήμερα στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε στενή επαφή με υψηλού επιπέδου Κλινικές και Ερευνητικές Μονάδες. Στο ΠΜΣ συμμετέχουν Ερευνητές από όλες σχεδόν τις Ιατρικές Σχολές και από όλα τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Ελλάδας, αλλά και επιστήμονες με ειδικές δεξιότητες και γνώσεις.

Σκοπός του ΠΜΣ είναι να προετοιμάσει πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΑΕΙ και AΤΕΙ της ημεδαπής, αλλά και αναγνωρισμένων από ΔΟΑΤΑΠ πτυχιούχων της αλλοδαπής για σπουδές σε επίπεδο Διδακτορικού, και να καλλιεργήσει κλινικοεργαστηριακές και επαγγελματικές δεξιότητες  σε state-of-art εργαστηριακές τεχνικές και κλινικές ερευνητικές μεθόδους στο ευρύ και αναπτυσσόμενο πεδίο της “Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας”

graphical user interface

 

Written by

Τα νέα της Υγείας