Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΨίθυροι YγείαςΑέρας Στέφανου Χανδακά στο ΜΗΤΕΡΑ

Αέρας Στέφανου Χανδακά στο ΜΗΤΕΡΑ

Ο CEO, αλλά και μέτοχος στο σχήμα της Hellenic Healthcare Group, Δημήτρης Σπυρίδης, λένε όσοι τον ξέρουν, έχει τη σπάνια ικανότητα να ξέρει να διαλέγει συνεργάτες. Διαπιστώθηκε και στην επιλογή του Στέφανου Χανδακά για τη θέση του Προέδρου του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Η νέα εποχή στο νοσοκομείο Μητέρα, υπό την προεδρία του 50χρονου Στέφανου Χανδακά γιός του αείμνηστου Προέδρου του ΙΑΣΩ Θανάση Χανδακά, αποτυπώθηκε το 2021.

Who is who Δρ. Στέφανου Χανδακά

Ο Στέφανος Χανδακάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, με καταγωγή από την Σύρο. Είναι μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενδοσκοπικός χειρουργός αναπαραγωγής, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και τη διδακτορική του διατριβή, με βαθμό «Άριστα». Κατέχει δίπλωμα Master in Business Administration (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Imperial College London ,με σημαντικές διακρίσεις στην Επιχειρηματικότητα. (European Business Entrepreneurship Award 2003).

Αναπτύχθηκαν συνεργασίες με νέους γιατρούς, νέα τμήματα, ψηφιοποίηση, ανακαίνιση των χωρών και των υπηρεσιών με γνώμονα την βελτίωση του patient’s experience. Δόθηκε έμφαση στην εκπαίδευση -με σημαντικές συνεργασίες για πρώτη φορά με το πανεπιστήμιο Αθηνών. Ιδρύθηκε για πρώτη φορά στον ιδιωτικό τομέα, από την μητρική εταιρία HHG, ινστιτούτο εκπαίδευσης του HEAL Academy, με μοναδικό στόχο τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ιατρικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Νέες δράσεις του ΜΗΤΕΡΑ

Το Μητέρα, το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, με 501 κλίνες, μπαίνοντας στην 5η δεκαετία της ζωής του, επανέρχεται στη θέση της ναυαρχίδας των μαιευτηρίων στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας παράλληλα την δυναμική γενική κλινική του καθώς και την παιδιατρική. Πάντοτε και σε κάθε βήμα με τη στήριξη της HHG, του Δημήτρη Σπυρίδη και του CVC Capital Partners.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η λειτουργία της μεγαλύτερης επένδυσης στην Ελλάδα στον χώρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, με την ίδρυση της νέας μονάδας Υγεία IVF, που σύντομα θα επεκταθεί σε 5 Ελληνικές πόλεις αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι δημιουργείται το πρώτο Ελληνικό δίκτυο μονάδων αναπαραγωγής στο πολύ πετυχημένο τομέα του ιατρικού τουρισμού για θεραπείες γονιμότητας- στον οποίο η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος.

Το πετυχημένο 2021 σύντομα θα φανεί και στα ποσοτικά νούμερα του νοσοκομείου δεδομένου ότι όλα τα παραπάνω είναι ακόμα πιο σημαντικές δράσεις εφόσον αναλογιστεί κανείς τις αντιξοότητες που έχει επιφέρει η δύσκολη περίοδος της πανδημίας.

Written by

Τα νέα της Υγείας