Connect with:
HomeΕιδήσεις6ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας στις 28-30 Ιανουαρίου 2022 στην Αλεξανδρούπολη

6ο Συνέδριο Εκπαίδευσης και Έρευνας στις 28-30 Ιανουαρίου 2022 στην Αλεξανδρούπολη

Η διοργάνωση του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί 28 – 30 Ιανουαρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Ramanda Plaza Thraki, Αλεξανδρούπολη, στοχεύει στο ενδιαφέρον τόσο της φοιτητικής όσο και της Ιατρικής κοινότητας, με την ενεργό συμμετοχή σας να αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, η οποία εξελίσσεται εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Πρόκειται για κορυφαία επιστημονική εκδήλωση με ουσιαστικό ρόλο στην προαγωγή και την μετάδοση τεκμηριωμένης και σύγχρονης ιατρικής γνώσης η οποία θα καλύψει ένα ευρύ και ρεαλιστικό φάσμα γνωστικών πεδίων από σύγχρονους επιστήμονες και ερευνητές. Στο πλαίσιο της γενικότερης θεματολογίας του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν επίκαιρες
εισηγήσεις, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Εκπαίδευση και την Έρευνα που αποτελούν και τους βασικούς πυλώνες για την ορθολογικότερη θεμελίωση της ιατρικής γνώσης.

Οι επιστημονικές αυτές συναντήσεις πέρα από την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας, αποτελούν κομβικό σημείο για την συνεχιζόμενη ιατρική κατάρτιση, με την αναγκαιότητα αυτή να γίνεται επιτακτικότερη όσο ποτέ άλλοτε σήμερα μέσα στο ραγδαίως εξελισσόμενο ιατρικό περιβάλλον επιβάλλοντας συχνά την ανανέωση της γνώσης που έχει αποκτηθεί.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Written by

Τα νέα της Υγείας