Connect with:
HomeΕιδήσειςΝέο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS στη Θεσσαλονίκη

Νέο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS στη Θεσσαλονίκη

Σύγχρονο χώρο θεραπείας και αποκατάστασης απέκτησε η Δυτική Θεσσαλονίκη. Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS λειτουργεί από τον Μάρτιο, σε έναν χώρο 1.000 τ.μ. στην περιοχή του Ευόσμου.

Ενσωματώνοντας την εμπειρία 17 ετών του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Αναγέννηση” στη Νέα Ραιδεστό, που έχει παράσχει αναγνωρισμένης ποιότητας υπηρεσίες αποκατάστασης σε πάνω από 18.000 ασθενείς, η νέα επένδυση, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, της οικογένειας Βαγιωνά επεκτείνει τη δράση της και στα δυτικά, με τη συνέργεια του Πολυϊατρείου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης TheMIS (Thessaloniki Minimal Invasive Surgery), που συμμετέχει στην ομάδα υλοποίησης.

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Αnagennisi by TheMIS στελεχώνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές, με κοινό χαρακτηριστικό την διαρκή επιστημονική αναζήτηση σε νέες τεχνικές και αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους.

Εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της μυοσκελετικής, αθλητικής, ορθοπαιδικής και νευρολογικής αποθεραπείας. Συγκεκριμένα, διαθέτει:

  • Ατομικούς και ομαδικούς χώρους θεραπειών, εξοπλισμένους με προηγμένη φυσικοθεραπευτική τεχνολογία (ενδεικτικά: διαμαγνητικές αντλίες, κρουστικούς υπερήχους, συσκευή ηλεκτροθεραπείας υπερήχου, TECAR).
  • Θερμαινόμενη θεραπευτική πισίνα με προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και εξοπλισμό (ηλεκτρικό ανυψωτή – γερανάκι για τους μη περιπατητικούς ασθενείς, συσκευές στήριξης και αντίστασης, συστήματα υδρομασάζ).
  • Εργομετρικό κέντρο για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων με πρωταγωνιστή το Kineo Multistation Globus που προσφέρει τη δυνατότητα άσκησης του κάτω και του άνω κορμού με τη βοήθεια πρωτοποριακών προπονητικών μεθόδων.
  • Υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο χώρο θεραπευτικής άσκησης.
  • Χώρο well being και χαλάρωσης που προσφέρεται με ιδιωτικότητα, αθλητική (deep tissue) και μυοχαλαρωτική μάλαξη με επαγγελματικά κοσμητικά προϊόντα σώματος που χρησιμοποιούνται σε κορυφαία spa και χώρους χαλάρωσης

Written by

Τα νέα της Υγείας