Connect with:
HomeΕιδήσειςΟι νέες δουλειές του Tηλέμαχου Λαβίδα

Οι νέες δουλειές του Tηλέμαχου Λαβίδα

Πάνω από 1 εκατ. κομμάτια άλλαξαν χέρια χθες στην LAVIPHARM.

Στο +1,9%, στα 0,426 λεπτά και κεφαλαιοποίηση στα 71 εκατ. ευρώ.

Χθες ο Τηλέμαχος Λαβίδας το αφεντικό της LAVIPHARM παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ τυρού και αχλαδίου συγκρατήσαμε ότι ο Τηλέμαχος Λαβίδας δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ από μισθούς και αμοιβές από την εταιρεία. Όποιες αποδοχές προορίζονται για τον ίδιο μένουν στο ταμείο και χρηματοδοτούν στο μέτρο του δυνατού τις προγραμματισμένες επενδύσεις και λειτουργικές δαπάνες.

Επίσης, η «μπίζνα» με την φαρμακευτική κάνναβη είναι απίστευτη. Η συνεργασία με την Tikun που υλοποιεί την επένδυση στην Κόρινθο, αναμένεται να προσδώσει έσοδα στον τζίρο το 2026 περί τα 17,5 εκατ. ευρώ. Επικεφαλής της TIKUN είναι ο επιχειρηματίας Βασίλης Μηλιώνης.

Ο τζίρος της φαρμακευτικής κάνναβης σε μία αγορά, όπως του Ισραήλ, η οποία πληθυσμιακά ομοιάζει με την ελληνική, ανέρχεται στα 350 εκατ. ευρώ!

Ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας είπε ακόμα ότι ανανέωσε τα 2/3 του προσωπικού απ’ όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του εκτελεστικού προέδρου.

Δεν αποκλείει να διευρυνθεί το free float της μετοχής, αφού η οικογένεια μέσω της Lavipharm Group Holding SA κατέχει το 62%, αλλά πρώτα θα πρέπει να δημιουργηθεί αξία.

Και για να δημιουργηθεί αξία, θα πρέπει να βγουν τα νούμερα και οι στόχοι που έχουν τεθεί στο ενημερωτικό.

Written by

Τα νέα της Υγείας