Connect with:
HomeΕιδήσειςΠροτάσεις για υγιεινά σνακ στην παραλία

Προτάσεις για υγιεινά σνακ στην παραλία

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις εξορμήσεις στην παραλία. Η θάλασσα δεν ενδείκνυται να έχουμε τροφές με πολλές θερμίδες, χρειάζεται να έχουμε κάποια υγιεινά σνακ για να μας κρατούν σε κορεσμό, ειδικά αν μένουμε στην παραλία για αρκετή ώρα.

Φρούτα

Δροσίζουν, ενυδατώνουν και προσφέρουν ενέργεια. Μήλα, καρπούζι, φράουλες και τα σούπερ καλοκαιρινά κεράσια και ροδάκινα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμα.

Wraps

Τορτίγιες ολικής με έμφαση στη γέμιση λαχανικών όπως οι πιπεριές, το κρεμμύδι, το χούμους, τα φασόλια αλλά και κάτι πιο τραγανό, όπως λάχανο ή μπρόκολο.

Σπιτικές μπάρες δημητριακών

Είναι πανεύκολο να φτιάξετε στο σπίτι μπάρες δημητριακών, για να μπορείτε να τις έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Δώστε έμφαση στους ξηρούς καρπούς, στα αποξηραμένα φρούτα και στη βρώμη.

Κράκερ και γουακαμόλε

Ένα τάπερ γουακαμόλε στο ψυγειάκι και ένα πακέτο κράκερ ολικής είναι πλήρες γεύμα. Φυτικές ίνες, λίγη πρωτεΐνη και καλά λιπαρά. Φροντίστε να έχετε μαζί και άλλα λαχανικά που μεταφέρονται και τρώγονται εύκολα, όπως καρότα.

Κατεψυγμένα μούρα

Θα σας δροσίσουν και θα σας δώσουν αρκετή ενέργεια με υπερβολικά χαμηλές θερμίδες.

Βραστά αυγά

Μαζί με μερικά λαχανικά, όπως σέλερι, αγγούρι, καρότο, γίνονται ένα απλό μίνι-γεύμα. Με λιγότερες από 150 θερμίδες, τις περισσότερες φορές.

Written by

Τα νέα της Υγείας