Connect with:
HomeΕιδήσεις5o διεθνές ευρωπαικό συνέδριο Δημόσιας Υγείας & Διοίκησης νοσοκομείων στην Ολλανδία

5o διεθνές ευρωπαικό συνέδριο Δημόσιας Υγείας & Διοίκησης νοσοκομείων στην Ολλανδία

Στις 25 -26 Μαίου θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το 5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο με τίτλο ‘’5th European Conference on Public Health, Wel being and HealthCare Management’’.

To συνέδριο διεξάγεται σε ετήσια βάση και επικεντρώνεται σε ζητήματα και εξελίξεις που απασχόλησαν τον ευρωπαϊκό κλάδο υγείας το προηγούμενο έτος. Τη φετινή χρονιά η κύρια θεματολογία του συνεδρίου αφορά στις εξελίξεις της  πανδημίας και στη διοικητική λειτουργία των νοσοκομειακών ιδρυμάτων και θα παρουσιαστούν 22 θεματικές ενότητες. Συμμετέχουν διακεκριμένα μέλη και στελέχη του κλάδου υγείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και μέλη της πανεπιστημιακής  κοινότητας.

Σε επίπεδο παρουσιάσεων και ομιλητών, η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου έχει καλέσει ως ομιλητή από την Ελλάδα, τον  καθηγητή επιδημιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα στη θεματική ενότητα  track 2) του συνεδρίου με τίτλο ‘’Επιδημιολογία και Δημόσια Υγεία’’ καθώς και το διακεκριμένο στέλεχος του κλάδου υγείας κ. Ξενοφών Καραβίδα στη θεματική ενότητα (track 11) του συνεδρίου με θέμα ‘’Κλάδος Υγείας και Διοίκηση Νοσοκομείων’’.

Written by

Τα νέα της Υγείας