Connect with:
HomeΕιδήσειςΠρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» απο τη Βίκος Α.Ε. και τη HOPEgenesis

Πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» απο τη Βίκος Α.Ε. και τη HOPEgenesis

Η Βίκος Α.Ε. και η HOPEgenesis «υιοθετούν» 46 τοπικές κοινότητες του Δήμου Ζαγορίου Το Πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής», που στηρίζει την οικογένεια στην Ήπειρο, παρουσιάστηκε στους Ασπραγγέλους Zαγορίου.

Η Ελληνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis, στο πλαίσιο κοινής δράσης της με την Βίκος Α.Ε. πραγματοποίησε την παρουσίαση του προγράμματος «Ελπίδα Ζωής» στη Δημοτική Ενότητα Ασπραγγέλων του Δήμου Ζαγορίου, αγκαλιάζοντας έμπρακτα την Ήπειρο με στόχο την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.

Η Βίκος Α.Ε. και η HOPEgenesis «υιοθετούν» 46 τοπικές κοινότητες του Δήμου Ζαγορίου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής», οι γυναίκες, μόνιμες κάτοικοι του Δήμου, που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, υποστηρίζονται δωρεάν μέσω της πλήρους οικονομικής κάλυψης των εξετάσεων, των μετακινήσεων και του τοκετού τους.

Η συνεργασία της εταιρείας Βίκος με τη HOPEgenesis είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εστιάζει στην υπογεννητικότητα που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τη χώρα μας την τελευταία δεκαετία, με πολύ σημαντική επίδραση στην κοινωνία, την οικονομία και τη γενικότερη υπόσταση της χώρας μας.

Written by

Τα νέα της Υγείας