Connect with:
HomeΕιδήσειςΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και GE Healthcare με τον πρώτο μαγνητικό τομογράφο 1.5T τεχνολογίας AIR™

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και GE Healthcare με τον πρώτο μαγνητικό τομογράφο 1.5T τεχνολογίας AIR™

Ο μαγνητικός τομογράφος προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης στον ασθενή, με ευέλικτο σχεδιασμό πηνίων και νέες εφαρμογές, σχεδιασμένες ειδικά για τη μείωση του χρόνου σάρωσης και του θορύβου στο ελάχιστο δυνατό. Έτσι, εξαλείφεται το αίσθημα δυσφορίας, γεγονός που καθιστά το σύστημα κατάλληλο ακόμη και για ασθενείς με κλειστοφοβία.

Ο νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος SIGNA™ Voyager AIR™ της GE Healthcare είναι σχεδιασμένος βάσει της πλέον σύγχρονης αρχιτεκτονικής που προσφέρει ευκρινέστερες, υψηλότερης ποιότητας εικόνες.

Τα πηνία των παραδοσιακών μαγνητικών τομογράφων είναι συνήθως ογκώδη, βαριά και άβολα τόσο για τους ασθενείς, όσο και για τους επαγγελματίες Υγείας. Όμως, ο νέος μαγνητικός τομογράφος της GE Healthcare, φέρνει τη νέα τεχνολογία πηνίων AIR™ που είναι 60% ελαφρύτερα και σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα όπως μία άνετη κουβέρτα.

Ο Όμιλος Βιοιατρική συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Για την GE Healthcare

Η GE Healthcare παρέχει προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες και υπηρεσίες ώστε να καλύψει τη ζήτηση για βελτιωμένη ποιότητα, ευκολότερα προσβάσιμη και πιο προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλον τον κόσμο. Η GE (NYSE: GE) εργάζεται πάνω σε πράγματα που έχουν σημασία: σπουδαίους ανθρώπους και τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις.

Από υπηρεσίες ιατρικής απεικόνισης, πληροφορικής, παρακολούθησης ασθενών και διαγνωστικών εξετάσεων έως την ανάπτυξη φαρμάκων, τεχνολογιών  βιοφαρμακευτικής παραγωγής και λύσεων βελτίωσης της απόδοσης, η GE Healthcare βοηθά τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα ώστε να παρέχουν εξαιρετική ιατρική περίθαλψη στους ασθενείς τους.

Written by

Τα νέα της Υγείας