Connect with:
HomeΕιδήσειςNέα έρευνα για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα της HOPEgenesis

Nέα έρευνα για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα της HOPEgenesis

Σε μια νέα έρευνα σχετικά με το φαινόμενο της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα προχωρά η HOPEgenesis αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μάρκετινγκ του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Eurolife FFH.

Στόχος της έρευνας αυτής είναι να εντοπίσει και να καταγράψει τάσεις και συμπεριφορές της ελληνικής οικογένειας, ως προς το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ή περισσότερων παιδιών, αναλύοντας ταυτόχρονα το πρόβλημα σε πολλαπλά επίπεδα.

Η ομάδα της HOPEgenesis σύμφωνα με το κ. Στ. Χανδακά, στα πλαίσια του 15ου οδοιπορικού της, επισκέφθηκε το νησί της Κάσου, όπου ήδη έχει υποστηρίξει την γέννηση 15 παιδιών, με το πρόγραμμα δωρέαν παρακολούθησης εγκυμοσύνης και τοκετού!
✔️Ενημέρωσε για το νέο πρόγραμμα δωρεάν θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης της HOPEgenesis σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό και την μονάδα του Ναυτικού Νοσοκομείο Αθηνών.
✔️Ξεκίνησε τις ενέργειες για τη δημιουργία του τρίτου βρεφονηπιακού μας σταθμού στο νησί, μέτα την Πάτμο και τα Άγραφα, με την ευγενική υποστήριξη της Eurolife FFH.

Written by

Τα νέα της Υγείας