Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΤο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της Ελίνας Ακριτίδου

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της Ελίνας Ακριτίδου

Μια επιτυχημένη ηθοποιός, που με το ταλέντο της κατάφερε να υποδυθεί πολλούς ρόλους και να συμμετέχεις σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ελίνα Ακριτίδου ενώ ξεκίνησε να σπουδάζει Κοινωνιολογία τελικά επέλεξε να γίνει ηθοποιός ενώ είναι γεννημένη στις 29 Μαρτίου του 1972.

Από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, μέσα από την καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Ακριτίδου μαγνήτισε το φακό με τα εκφραστικά μπλε μάτια της, απέδειξε ότι είναι ταλαντούχα ηθοποιός που ήρθε για να μείνει. Στη συνέχεια την είδαμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Απαγορευμένη Αγάπη του Mega και αργότερα στη σειρά Είναι Στιγμές. Η τελευταία συμμετοχή της στην τηλεόραση ήταν στη σειρά του Alpha “Το τατουάζ”.

Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών: της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου.

Η Ελίνα Ακριτίδου είχε αποκαλύψει πως ο μεσαίος γιος της έχει μια καρδιοπάθεια, με την ίδια να παραδέχεται ότι ως οικογένεια έχουν περάσει δύσκολα.  «Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω»!!

Written by

Τα νέα της Υγείας