Connect with:
HomeMedspotMedSpot – Εταιρική Φιλοσοφία

MedSpot – Εταιρική Φιλοσοφία

Tα στελέχη της MedSpot, με εξειδίκευση σε Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing φιλοδοξούμε να δώσουμε μια άλλη διάσταση στον όρο Ιατρικό Marketing και να… απογειώσουμε την επικοινωνία κάθε ιατρού και Παρόχου Υγείας με τους ασθενείς και εν γένει με το κοινό στο οποίο απευθύνεται!

Προσφέρουμε εξατομικευμένες Υπηρεσίες Ιατρικού Μάρκετινγκ, έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη Συμβουλευτική, στο παραδοσιακό Marketing, αλλά και στο Digital Marketing και τα Νέα Μέσα δικτύωσης! Από τη διαμόρφωση στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας και σε συνδυασμό με δημιουργία ισχυρής παρουσίας στα social media, η MedSpot – με φρέσκες ιδέες και προσέγγιση- αποτελεί τον στρατηγικό σας συνεργάτη σε θέματα ανάπτυξης και επικοινωνίας.

Στην ομάδα μας ανήκουν έμπειροι marketers, δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον ιατρικό τομέα. Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας είναι μόνιμες και μακροχρόνιες. Εστιάζουμε στην ευελιξία, στη συνεχή υποστήριξη, στο after sales service και στην παραγωγή άμεσων λύσεων για τις ανάγκες που προκύπτουν.

Οι υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο τα άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα αναφορικά με τους στόχους που έχουμε θέσει, αλλά και στην ανάπτυξη των πελατών και συνεργατών μας, αναφορικά με τις Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing.

Η κοινωνική Δικτύωση είναι για εμάς το μεγάλο στοίχημα στην ανάπτυξη των εργασιών του κάθε πελάτη μας. Επιδιώκουμε την Οργάνωση Επαγγελματικής Δικτύωσης των ιατρών, των παρόχων Υγείας με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της «θέσης» τους και την αύξηση του πελατολογίου τους.

Αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα την ανάπτυξη κάθε συνεργάτη μας. Προσαρμόζουμε τη γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και την παροχή των υπηρεσιών μας στα μέτρα του. Τα στοιχεία που μας προσδιορίζουν είναι η αμεσότητα παροχής, η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η διαχείριση του κόστους. Στοιχεία που «δημιουργούν» και «θωρακίζουν» την ανάπτυξη.

Στις μέρες μας, ο Ασθενής δεν πηγαίνει στον πάροχο Υγείας αλλά ο ιατρός ο πάροχος Υγείας πηγαίνει στον Ασθενή! Ως εκ τούτου, η MedSpot sας οδηγεί στον Ασθενή αποτελεσματικά & εσείς φροντίζετε για την Υγεία του!

Tags

Written by

Τα νέα της Υγείας