Connect with:
HomeMedspotH εταιρίαMedSpot – Η εταιρία

MedSpot – Η εταιρία

H MedSpot είναι μιά εξειδικευμένη εταιρία επικοινωνίας και σχεδιασμού στρατηγικής προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες και ιδιώτες του κλάδου υγείας διαμέσω εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι όλες οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης κατάλληλες για την επιχείρησή σας και τους στόχους που έχετε ορίσει. Παρακάτω σας προσφέρουμε μια υψηλού επιπέδου ματιά στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που η MedSpot παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης των πελατών της.

Facebook: Το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό τακτικών χρηστών, καθιστώντας το το πιο ελκυστικό δίκτυο από την άποψη της απόλυτης προσέγγισης.

Instagram: Το Instagram έχει μια οπτικοκεντρική προσέγγιση, όπου το επιτυχημένο μάρκετινγκ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αισθητική έκκληση του περιεχομένου που μοιράζεστε.

LinkedIn: Ο μεγαλύτερος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο για επαγγελματίες με περισσότερους από 467 εκατομμύρια χρήστες.

Twitter: Το Twitter είναι γνωστό για τη συντομία του χάρη στο όριο tweet 280 χαρακτήρων.

Snapchat: Μια πλατφόρμα περιεχομένου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε νεότερα κοινά.

YouTube: Μία εξαιρετική πηγή για επιχειρήσεις που θέλουν να επωφεληθούν από τη δημοτικότητα των online βίντεο.

Pinterest: Αυτό που κάνει το Pinterest μοναδικό είναι οι χρήστες του, που ψάχνουν να βρουν ιδέες για όλες τις πτυχές της ζωής τους. Αυτό καθιστά το Pinterest ιδανικό για να οδηγήσετε τους πελάτες σας προς το μέρος σας, όπως η επίσκεψη στον ιστότοπό σας.

Για την επίτευξη των παραπάνω η MedSpot  έχει συστήσει μια ευέλικτη ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων, σε πολλά και διαφορετικά αντικείμενα, στελεχών, με επικοινωνιακή εμπειρία και πλήρη συμπληρωματικότητα, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Στο ίδιο πλαίσιο έχει αναπτύξει μια σταθερή και μόνιμη συνεργασία με Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Ινστιτούτα και Αναπτυξιακούς φορείς, καθώς και υπηρεσίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Αυτό της εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα, μεταφορά τεχνογνωσίας και αξιοποίηση των πρόσφατων τεχνολογιών για την επίτευξη των εταιρικών της ερευνητικών αποτελεσμάτων .

Στη MedSpot σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την οργάνωση και προώθησή σας στα κοινωνικά δίκτυα. Σε συνεργασία μαζί σας, καταστρώνουμε το σχέδιο δράσης σύμφωνα με το οποίο θα κινηθούμε, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη προβολή σας. Στόχος είναι να αυξήσουμε το κοινό που σας ακολουθεί και αλληλεπιδρά με τις αναρτήσεις σας, το οποίο θα αποτελέσει τους νέους σας πελάτες και έμμεσα διαφημιστές!

Tags

Written by

Τα νέα της Υγείας