Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΗ δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου μιλά για την περιπέτεια υγείας της κόρη της πριν 11 χρόνια.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου μιλά για την περιπέτεια υγείας της κόρη της πριν 11 χρόνια.

Η δημοσιογράφος του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε πρώτη φορά , για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η κόρη της, Μαριλίτα πριν από 11 χρόνια.

Πριν από έντεκα χρόνια, η Μαριλίτα εισήχθη με πνευμονία και υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε αρκετό διάστημα. Είχε πάθει μια λοίμωξη από ένα καναρίνι που είχαμε στο σπίτι. Σίγουρα ήταν μεγάλη δοκιμασία, τόσο για εμένα όσο και για τον πρώην σύζυγό μου. Είχε κολλήσει χλαμύδια της ψιττάκωσης από ένα εξωτικό καναρίνι που προφανώς ήταν άρρωστο.

Ήταν πολύ μεγάλη και οδυνηρή εμπειρία, την οποία έχουμε αφήσει πίσω μας και η οποία δοκίμασε πολύ τις αντοχές μας και ως γονέων και ως ζευγαριού εκείνη την περίοδο. Το χειρίστηκε με πολύ διάβασμα πάνω στο θέμα και έτσι κατάφερε να εντοπίσει τη ρίζα του κακού. Μέχρι να εντοπιστεί, η υγεία του κοριτσιού  επιδεινωνόταν χωρίς να την ωφελούν οι ενδοφλέβιες αντιβιώσεις.

Περάσαμε ως οικογένεια τότε πολλά στάδια αλλά βρέθηκαν στον δρόμο μας εξαιρετικοί γιατροί και τολμήσαμε πρωτοποριακές για την εποχή θεραπείες που ευτυχώς οδήγησαν στην ίαση.

 

Written by

Τα νέα της Υγείας