Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΑσφάλισηΔωρεάν προληπτικός έλεγχος για καρκίνο του προστάτη

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για καρκίνο του προστάτη

Ο δωρεάν έλεγχος πραγματοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας για την Πρόληψη του Καρκίνου, σε συνεργασία με την Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας. Κλείστε τώρα θέση, συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (https://forms.gle/KQCpwdG2twQQoTNq9).

Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, η CPRG Greece προσφέρει εντελώς Δωρεάν σαράντα (40) εξετάσεις μέτρησης PSA & fPSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), στο Διαγνωστικό Κέντρο “Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας”. Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η “Ιατρική Πρόληψη” αποτελεί τον μέγα υποστηρικτή της δράσης.

‘’Στην CPRGGreece πιστεύουμε στη δράση. Ο σεβασμός στους ασθενείς με καρκίνο του προστάτη απαιτεί να εργαστούμε πάνω στη βιοϊατρική έρευνα, να υποστηρίξουμε τους νοσούντες μέσω του εθελοντισμού, και, φυσικά, να προφυλάξουμε άλλους συνανθρώπους μας από σοβαρή νόσηση, μέσω πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Στην Υγεία ο επιφανειακός εθελοντισμός δεν έχει θέση· απαιτείται ουσιαστική εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ίδιων των ανθρώπων.
Ο καρκίνος του προστάτη προλαμβάνεται με ένα φάσμα επιστημονικά τεκμηριωμένων επιλογών, όπως ο υγιεινός τρόπος ζωής, η κλινική εξέταση, ο έλεγχος του κληρονομικού ιστορικού, κ.ά. Μεταξύ των μεθόδων πρόληψης, ο τακτικός προσυμπτωματικός έλεγχος κατέχει κορυφαία θέση, και μέσω της εργαστηριακής μέτρησης του PSA.’’

Κλείστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας απευθείας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (https://forms.gle/KQCpwdG2twQQoTNq9), ή λάβετε πληροφορίες καλώντας στο +30 6946868422 ή στέλνοντας μήνυμα στην CPRGGreece. Η Cancer Prevention Research Group in Greece δεν θα προβεί σε δημόσια κοινοποίηση των ονομάτων των ωφελουμένων.

\\Ευχαριστούμε το Διαγνωστικό Κέντρο “Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας”, τα στελέχη και το επιστημονικό προσωπικό, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μανώλα και το Διευθυντή κ. Σπανό, για την άριστη και πρότυπη αρωγή τους και τη δοτικότητα με την οποία αγκάλιασαν και προσέφεραν απλόχερα την παρούσα κοινωνική δράση.

Με σεβασμό στον Άνθρωπο, κάνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Δεσμευόμαστε στην επέκταση των κοινωνικών μας δράσεων”

Written by

Τα νέα της Υγείας