Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιάκριση 5 αστέρων για τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea

Διάκριση 5 αστέρων για τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea

affidea

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Dose Excellence βραβεύτηκαν με 5 αστέρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea αποτελούν τα μοναδικά ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα που βραβεύονται με την ανώτατη αυτή διάκριση από το ESR από πλευράς ακτινοπροστασίας και κατατάσσονται στη λίστα Wall of Stars μαζί με την «αφρόκρεμα» των νοσοκομείων της Ευρώπης.

Η βράβευση αφορούσε την ποιότητα και την ασφάλεια των εξετάσεων που διενεργούν από πλευράς ακτινοπροστασίας, ενώ κατατάσσονται στη λίστα ‘Wall of Stars’ μαζί με την «αφρόκρεμα» των ιατρικών κέντρων της Ευρώπης.

No alternative text description for this image

Στο πλαίσιο του ελέγχου για την πιστοποίηση, πραγματοποιείται επιθεώρηση και πιστοποιούνται οι επιδόσεις του Ομίλου σε ιατρικό, τεχνικό και διοικητικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, ελέγχεται το σύστημα ποιότητας και οι λειτουργίες των διαγνωστικών. Η απόκτηση του πιστοποιητικού, που ανανεώνεται κάθε τρία χρόνια, είναι απόδειξη ότι η Affidea καλύπτει τις απαιτήσεις και τα κριτήρια του προτύπου. Τον Φεβρουάριο 2023 ανανεώθηκαν τα σχετικά πιστοποιητικά.

To EuroSafe Imaging Stars είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ακτινολογίας, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου Ιατρικών Μονάδων Απεικόνισης υψηλής ποιότητας με εφαρμογή αυστηρών μέτρων ακτινοπροστασίας. Τα κέντρα Dose Excellence της Affidea συμμετέχουν μέσω του EuroSafe Imaging Stars σε προγράμματα Ακτινοπροστασίας, ενημέρωσης και ασφάλειας των εξεταζόμενων

 

Written by

Τα νέα της Υγείας