Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΑσφάλισηΑσφάλιση υγείας Εθνικής Ασφαλιστικής ”χωρίς καθαρές εξηγήσεις”

Ασφάλιση υγείας Εθνικής Ασφαλιστικής ”χωρίς καθαρές εξηγήσεις”

Σήμερα που οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι ιλιγγιώδεις και ο τρόπος που ζούμε μεταβάλλεται διαρκώς οι κίνδυνοι για το πολυτιμότερο αγαθό, δηλαδή την υγεία μας, είναι πολλοί και διαφορετικοί. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε προνοητικοί και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έτσι επιδιώκουμε να κάνουμε επιλογές που μας κάνουν να αισθανόμαστε σιγουριά για το παρόν αλλά και για το μέλλον, εξασφαλίζοντας μας έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

Αυτές ακριβώς τις επιλογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις επιθυμίες μας, προσφέρει η εταιρεία που εδώ και 131 χρόνια διαθέτει πλήρη και καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα. Για την Εθνική Ασφαλιστική κάθε ασφαλισμένος είναι ξεχωριστός γι’ αυτό και αποδεικνύει στην πράξη ότι η αφοσίωση, η άμεση εξυπηρέτηση και η ευελιξία αποτελούν προτεραιότητές της. Έτσι δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της.

Το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health] είναι ένα καινοτόμο προϊόν που σχεδιάστηκε από την Εθνική Ασφαλιστική με οδηγό τις πραγματικές μας ανάγκες.

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους. Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], προσφέρει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον γιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0€, 500€, 1.500€, 3.000€, 6.000€ ή 10.000€ ετησίως, εφόσον υπάρχει ταυτόχρονα και ομαδική ασφάλιση, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Πιο συγκεκριμένα, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι 700€ ή 2.000€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες, μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού.

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης , που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500€ ή 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000€ και 10% ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα). Έτσι δηλώνει η εταιρία, χωρίς να αναφέρει τους άνωθεν συνδασμούς κάλυψης!!!

Οικονομικές επιλογές στα οικογενειακά προγράμματα

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά, αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπλέον, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

Το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά ποσοστό 50%, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
Σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά ποσοστό 50%.

Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health]. Στα λόγια σίγουρα, Στην πράξη;

Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.

Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.

Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία. Ποιά είναι αυτά, κανείς δε γνωρίζει και δε γράφονται!!

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας, ιδίως στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, διαφυλάσσοντας την αξία της ασφάλισης διαχρονικά.

Written by

Τα νέα της Υγείας