Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΑσφάλισηΝέο ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα από Εθνική Ασφαλιστική

Νέο ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα από Εθνική Ασφαλιστική

Το Full [Life] Balance & Protect είναι το νέο ευέλικτο επενδυτικό-ασφαλιστικό προϊόν νέας γενιάς από την Εθνική Ασφαλιστική για τη δημιουργία κεφαλαίου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Οπως αναφέρει η ασφαλσιτική σε σχετική ανακοίνωση, το προϊόν δίνει την δυνατότητα σε κάθε πελάτη να επιλέξει εάν θέλει την επιλογή Balance, ή την επιλογή Protect, ενώ παράλληλα μπορεί να επιλέξει τις ασφαλιστικές καλύψεις σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Δύο μεγάλοι Οργανισμοί, η Εθνική Ασφαλιστική και η BNP Paribas Asset Management, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα αξιόπιστο, πρωτοπόρο, υψηλής ποιότητας προϊόν προς όφελος των ασφαλισμένων.

Το Full [Life] Balance & Protect βασίζεται στην επισταμένη καταγραφή και ανάλυση των αναγκών του πελατειακού κοινού για την προσφορά καινοτόμων, ευέλικτων επενδυτικό-ασφαλιστικών προϊόντων δημιουργίας κεφαλαίου, με απώτερο σκοπό την κάλυψη μελλοντικών στόχων. Ενώ, η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από εξειδικευμένους επενδυτικούς συμβούλους αξιοποιώντας τις παγκόσμιες επενδυτικές ευκαιρίες, με στόχο την επίτευξη απόδοσης για τον ασφαλισμένο, μειώνοντας παράλληλα τον επενδυτικό κίνδυνο όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, ώστε να προστατευθεί το κεφάλαιο που έχει δημιουργηθεί.

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο ακολουθεί επενδυτική στρατηγική, η οποία έχει ως βασικό στόχο την προστασία του 80% της υψηλότερης καθαρής αξίας ενεργητικού που επιτυγχάνεται από την έναρξη της επένδυσης.

Written by

Τα νέα της Υγείας