Connect with:
HomeΧωρίς κατηγορίαΔιακομιδή 4χρονου παιδιού που έπεσε από τις σκάλες

Διακομιδή 4χρονου παιδιού που έπεσε από τις σκάλες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή 4χρονου παιδιού που έπεσε από τις σκάλες σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης, στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του, τις οποίες και ανέκτησε λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια, κρίθηκε όμως απολύτως απαραίτητη η γρήγορη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για πλήρη έλεγχο της κατάστασής του μέσω των απεικονιστικών εξετάσεων.

Για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή του, ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο μέχρι την πύλη του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου έφθασε σχεδόν μέσα σε μισή ώρα γύρω στις 14:30’.

Περιπολικά πρώτα του ΑΤ Σπερχειάδας και στη συνέχεια της Άμεσης Δράσης Λαμίας άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο που έκανε χρήση σειρήνων, κατά μήκος της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου. Στον Περιφερειακό, ανέλαβαν και οι μοτοσυκλετιστές της ΔΙ.ΑΣ., με μία μηχανή να συνοδεύει και μία δεύτερη να κρατά ανοιχτή την έξοδο πριν από το Νοσοκομείο Λαμίας.

Written by

Τα νέα της Υγείας