Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΑφαίρεση όγκου στον Αυστραλό τραγουδιστή John Farnham

Αφαίρεση όγκου στον Αυστραλό τραγουδιστή John Farnham

Ο διάσημος Αυστραλός τραγουδιστής John Farnham βρίσκεται στην ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση 11,5 ωρών για την αφαίρεση όγκου από το στόμα, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της διάγνωσης του δημοφιλούς καλλιτέχνης με καρκίνο έγινε την Πέμπτη, πριν από το χειρουργείο, το οποίο ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, στις 7:30 το βράδυ.

«Ο John υποβλήθηκε σε επέμβαση 11,5 ωρών στην Μελβούρνη … και είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ICU)», δήλωσε η σύζυγός του Jill Farnham.

«Ο καρκινικός όγκος εντοπίστηκε στο στόμα του και αφαιρέθηκε με επιτυχία».

«Έχουμε ακόμη μακρύ δρόμο ανάρρωσης και ίασης εμπρός μας, αλλά ξέρουμε ότι ο John μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή αυτή».

Όπως ανέφερε η οικογένεια, ο John Farnham, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για την ανάρρωση και μετεγχειριτική φροντίδα, αλλά δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Η κυρία Farnham και οι δύο γιοι, Rob και James Farnham, ευχαρίστησαν το προσωπικό του νοσοκομείου που φροντίζει τον John.

«Νιώθουμε δέος απέναντι στις απίστευτες ομάδες επαγγελματιών υγείας που μας καθοδήγησαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία με τόση συμπόνοια».

«Όλοι σας αναλάβατε μία πολύ σπουδαία δουλειά … και μας προσφέρατε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

«Σε όλους τους χειρούργους, γιατρούς, νοσηλευτές/τριες και συμβούλους, σας ευχαριστούμε, τον κάθε έναν και όλους μαζί, πάρα πολύ».

Επεσήμαναν ακόμη πως συγκινήθηκαν από το «απίστευτο κύμα συμπαράστασης».

«Σημαίνει πολλά για την οικογένειά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας».

«Ο John θα χαρεί πολύ».

Written by

Τα νέα της Υγείας