Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΤέλος από την υποκριτική λόγω σοβαρού θέματος υγείας του ο Bruce Willis

Τέλος από την υποκριτική λόγω σοβαρού θέματος υγείας του ο Bruce Willis

Bruce Willis, ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική, για όλους υγείας.

Τόσο η σύζυγός του Emma Heming, όσο και η πρώην σύζυγός του Demi Moore μαζί με τις κόρες τους, αναφέρουν στο συγκινητικό τους μήνυμα στα social media, ότι ο αγαπημένος ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία.

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram.

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε ενωμένοι και θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Written by

Τα νέα της Υγείας