Connect with:
HomeΕιδήσειςΥγεία με σωστή χρήση αυτοκινήτου

Υγεία με σωστή χρήση αυτοκινήτου

Φιλτράρουν το τι μπαίνει στην καμπίνα σου και στην μηχανή σου. Συγκρατούν όλα τα περιτά και επιβλαβή. Δεν κοστίζουν πολύ μα αξίζει πολύ η καλή λειτουργία τους. Και για την υγεία τπου οδηγού και συνεπιβατών και για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Φίλτρα αέρα, καμπίνας, λαδιού, καυσίμου.

Φίλτρα υγείας & οικονομίας στο αυτοκίνητο!

-4  τα φίλτρα σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο
-να τα αλλάζεις κάθε 10.000 χλμ
-τα diesel έχουν και το φίλτρο dpf
-φίλτρο καμπίνας & καθαρότητα του αέρα που αναπνέεις

Φροντίζεις να τα αλλάζεις όποτε προβλέπεται; Το θεωρείς έξοδο ή βασική ανάγκη;

Ο ρόλος των φίλτρων σε ένα αυτοκίνητο είναι πολύ πιο σημαντικός από ό,τι έχουν πολλοί οδηγοί στο μυαλό τους, καθώς ολόκληρη η λειτουργία του κινητήρα «περνάει» μέσα από αυτά, ενώ συμβάλλουν και στη σωστή κατανάλωση καυσίμου. Ουσιαστικά, διασφαλίζουν την καθαρή λειτουργία του κινητήρα, απομακρύνοντας τα βλαβερά στοιχεία που επιβαρύνουν τον αέρα, την καμπίνα, τα λάδια και τα καύσιμα του αυτοκινήτου.

ygeiamou.gr | Το site για την καλή Υγεία, την σωστή Διατροφή και την Ευεξία

Με βάσει και τις νέες τεχνολογίες μάλιστα, έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα και αποτελεσματική προστασία κατά των αλλεργιών και των ρύπων, προλαμβάνοντας παράλληλα, την πρόωρη φθορά των κινητήρων.

Για το λόγο αυτό, τα νέα φίλτρα της αγοράς είναι εξατομικευμένα και αποτελούνται από ίνες κυτταρίνης, συνθετικές ίνες ή ένα συνδυασμό διαφορετικών στρωμάτων με προσαρμοσμένες ιδιότητες, ανάλογα και με την εφαρμογή τους.

Ζωτικής σημασίας το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου

Το φίλτρο καμπίνας είναι ένα ζωτικής σημασίας ανταλλακτικό οποιουδήποτε αυτοκινήτου, καθόσον προστατεύει και εγγυάται την υγεία των επιβατών στο εσωτερικό του. Ο σκοπός του είναι να καθαρίζει τον εισερχόμενο αέρα, απομακρύνοντας τους ρύπους οι οποίοι είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβες. Αυτό όσο αυτονόητο και αν φαντάζει, βοηθάει τον οδηγό και τους επιβάτες να μένουν σε κατάσταση εγρήγορσης, αλλά και αποτρέπει την συσσώρευση μικροβίων υπεύθυνων για ναυτία, πονοκεφάλους, τσούξιμο στα μάτια και αλλεργικές αντιδράσεις.

Φίλτρα αυτοκινήτου. Φίλτρα υγείας & οικονομίας!

Τα φίλτρα καμπίνας χρειάζονται αλλαγή ιδανικά δύο φορές τον χρόνο (Μάρτιο και Οκτώβριο) και η μη αντικατάσταση τους επιφέρει την είσοδο αέρα χαμηλής ποιότητας, ο οποίος αθροιστικά με το πέρασμα του χρόνου οδηγεί στην συγκέντρωση μικροοργανισμών (σε πολλές περιπτώσεις είναι επιβλαβείς για την υγεία).

Written by

Τα νέα της Υγείας