Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΒάσω Γουλιελμάκη με συνεχή προβλήματα υγείας

Βάσω Γουλιελμάκη με συνεχή προβλήματα υγείας

Η ηθοποιός έχει κήλες στον αυχένα, που με τη σειρά τους της προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο χέρι.

Όσον αφορά στα reality επιβίωσης, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κάποια στιγμή: “Πολλοί ηθοποιοί συνηθίζουν να πηγαίνουν σε κάποιο reality. Μπορεί αύριο – μεθαύριο να δείτε εμένα σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης. Δεν μου έχει γίνει πρόταση. Βλέπω Survivor και Φάρμα. Μου αρέσουν τα αγωνίσματα.

Η ίδια πολλές φορές έχει αναφερθεί στα θέματα που έχει με το στομάχι της και τον κύκλο.

Βάσω Γουλιελμάκη: Η ηθοποιός με το όμορφο χαμόγελο παραμένει καλλίγραμμη και εντυπωσιακή στα 50 της χρόνια

Το απόγευμα της Πέμπτης , με ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε ξανά τον ορθοπεδικό της, αλλά το νέα δεν ήταν και τόσο καλά.

Όπως εξήγησε, εδώ και ένα μήνα, επειδή έχει κήλες στον αυχένα, της προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί της χέρι ανά λίγο και λιγάκι.

Πόσταρε μία σέλφι της και έγραψε:«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι».

Κατά την παιδική της ηλικία έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αυτή η δραστηριότητά την οδήγησε στην επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, αλλά τελικά αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου και πέρασε. Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε μέσα από τη παιδική σειρά της ΕΡΤ2, <<Κάπου κάπως κάποτε 1988>> βλεπετε [1], και έπειτα στην σειρά «Το Φάντασμα» όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Ακολούθησαν δυο guest εμφανίσεις στις σειρές Οι Απαράδεκτοι και «Εξ αδιαιρέτου». Το 1992 συμμετείχε σε τρία επεισόδια της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Οι πρώτοι της πρωταγωνιστικοί ρόλοι της ήρθαν στις σειρές Βανίλια σοκολάτα και Κωστής Παλαμάς. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά Ο κακός βεζίρης ως Πολυξένη Αρχοντάκη. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις με πιο γνωστές αυτές στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Στο Παρά 5.

Written by

Τα νέα της Υγείας