Connect with:
HomeΕιδήσειςH Alpha Bank επεκτείνει τη δράση του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την υγεία»

H Alpha Bank επεκτείνει τη δράση του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την υγεία»

Πιστοί στη διαχρονική της δέσμευση για την έμπρακτη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η Alpha Bank επεκτείνει τη δράση του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την υγεία» στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Τράπεζας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο CEO Dr. Vassilios Psaltis είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στην οποία συμφωνήθηκε η ένταξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πρόγραμμα, για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών σε 6 δομές Υγείας στους Νομούς Λαρίσης, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

No alternative text description for this image

Ο κ. Ψάλτης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Με το πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την υγεία” υποστηρίζουμε, εδώ και 8 χρόνια, το έργο των τοπικών ιατρείων, μέσα από τη δωρεά ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού. Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, την Υγειονομική Περιφέρεια και τις Δημοτικές Αρχές, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση όλων στο σημαντικότερο αγαθό, αυτό της υγείας.»

Από την πλευρά του, ο κ. Αγοραστός δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η πρωτοβουλία της Alpha Bank “Μαζί, με στόχο την υγεία” στην Ηπειρωτική Ελλάδα ξεκινά από τη Θεσσαλία. Με συνεργασία και συνέργεια, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη, ενώνουμε δυνάμεις για να κερδίσουμε το μέλλον. Αξίζει αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές.»

Written by

Τα νέα της Υγείας