Connect with:
HomeDoctorSpotΣυνέδρια7ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπεδικής

7ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπεδικής

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Royal Olympic Hotel Αθήνα, το 7ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπεδικής που διοργανώνεται από το την Α’ Ορθοπεδική Κλινική & Κλινική Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων του Metropolitan General.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλοσωρίζουμε και φέτος στο 7ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπεδικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 12 Μαρτίου 2022, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα. Αποτελεί πλέον παράδοση για το Νοσοκομείο μας, Μetropolitan General, η διενέργεια, κάθε χρόνο, του σεμιναρίου μας γιατί πιστεύουμε ότι και εν μέσω πανδημίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, η γνώση και η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.

Το σεμινάριο στόχο έχει την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων, για αυτό και είναι πολυθεματικό και κυρίως απαρτίζεται από έγκριτους επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου διαμορφώθηκε με βαθιά επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα, στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και θα θέλαμε από τώρα να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους που θα συμμετάσχουν είτε σαν ομιλητές είτε σαν σύνεδροι.

Ευελπιστούμε ότι με τη λήξη του 7ου σεμιναρίου μας θα έχουμε προσθέσει για ακόμη μια φορά ένα λιθαράκι σ΄αυτό που ονομάζουμε: ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι Πρόεδροι,

Λάγιος Νικόλαος, Κομνηνού Ελένη»

Written by

Τα νέα της Υγείας