Connect with:
HomeΕιδήσειςΣυνεργασία ΙΑΣΩ και περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF

Συνεργασία ΙΑΣΩ και περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF

Με βασικό σκοπό τη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου άνθρωπος και φύση θα συνυπάρχουν αρμονικά, εγκαινιάζεται σήμερα μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία μεταξύ του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “δίπλα σας”του Ομίλου ΙΑΣΩ και της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς. Οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, έχοντας ως κοινό όραμα έναν ζωντανό πλανήτη που θα εγγυάται την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια τόσο στους πολίτες του σήμερα, όσο και στις επόμενες γενιές.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η ανάπτυξη μιας ενεργού ομάδας οικογενειών που με βασικό σημείο αναφοράς τα παιδιά τους και το μέλλον τους, ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται γύρω από τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις και αναλαμβάνουν ενεργό δράση, υιοθετώντας έναν πιο υπεύθυνο τρόπο ζωής.

Σε αυτό το «ταξίδι» δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν στο πλευρό τους το WWF Ελλάς που θα τους υποστηρίζει ουσιαστικά, λύνοντας όλες τις απορίες τους και προσφέροντάς τους πρακτικές και βιώσιμες λύσεις. Αντίστοιχα, ο Όμιλος ΙΑΣΩ θα βρίσκεται δίπλα τόσο στις οικογένειες αυτές, όσο και στο WWF, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές τους για τη διαμόρφωση μιας περιβαλλοντικής συνείδησης στις επόμενες γενιές πολιτών που θα είναι ικανή να συμβάλλει στην αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ισορροπίας και εν τέλει στη δημιουργία ενός υγιούς πλανήτη.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, κανείς δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στενά μέσα στους επόμενους μήνες, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας ενεργής κοινότητας οικογενειών, η οποία με την ουσιαστική υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ και του WWF, θα διεκδικήσει έναν καλύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο για τα παιδιά μας.

Written by

Τα νέα της Υγείας