Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιεπιστημονικό Συνέδριο για τη Γυναίκα και το Παιδί – Νεότερες Εξελίξεις, διοργανώνει το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ

Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Γυναίκα και το Παιδί – Νεότερες Εξελίξεις, διοργανώνει το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ

To 2o Διεπιστημονικό Συνέδριο για την Γυναίκα και το Παιδί – Νεότερες Εξελίξεις, διοργανώνεται από το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, τον όμιλο HHG, υπό την Αιγίδα του HEAL Academy και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10-13 Μαρτίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Λούρος» του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, στην Αθήνα.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "9 ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για τη Γυναίκα και το Παιδί Νεότερες Εξελίξεις Θα διεξαχθεί πτωματικό γυναικολογικό σεμινάριο με πρακτική άσκηση www. 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 Συνεδριακό Κέντρο "N. Λούρος" To Διεπιστημονικό Συνέδριο Γυναίκα Παιδί μοριοδοτείτα από Πανελλήνια Ιατρικό Σύλλογο ΜΗΤΕΡΑ Μγατη ζωή ΜΕΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ HHG HE A HEALTHCARE ADVANCED HHG Hellenic Healthcare Group ΕταιρείαΔιοργάνωσης Academy era |andevents|"
Στα πλαίσια του συνεδρίου θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στο HEAL Academy, στις 12 και 13 Μαρτίου , εκπαιδευτικό γυναικολογικό σεμινάριο σε πτωματικά πρότυπα, στόχος του οποίου είναι η εξοικείωση των συναδέλφων γυναικολόγων με τους ανατομικούς χώρους της πυέλου, μέσω ενός διημέρου, άριστα σχεδιασμένου προγράμματος ανάλυσης όλων των ανατομικών στοιχείων της περιοχής.
Written by

Τα νέα της Υγείας