Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΨίθυροι YγείαςΑλλαγές στελεχών μελετώνται στην Εθνική Ασφαλιστική απο το CVC Capital Partners

Αλλαγές στελεχών μελετώνται στην Εθνική Ασφαλιστική απο το CVC Capital Partners

To CVC Capital Partners δεν αγοράζει μόνο νοσοκομεία αλλά και ασφαλιστικές εταιρίες.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς και την έρευνα που διενεργεί η DG Com για το CVC και την Εθνική Ασφαλιστική, οπότε μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο προβλέπω να ολοκληρώνεται και η συναλλαγή με την Εθνική Τράπεζα, να γίνει δηλαδή η μεταβίβαση των μετοχών και να αλλάξει χέρια η ασφαλιστική που τόσο ενδιαφέρει το γκρούπ λόγω και των πολλών νοσοκομειακών προγραμμάτων που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της.

Ψίθυροι ακούγονται πως η πρώτη αλλαγή που θα σημειωθεί θα είναι η αντικατάσταση του σημερινού πρόεδρου Χριστόφορου Σαρδελή. Στη θέση του θα τοποθετηθεί άνθρωπος που δουλεύει χρόνια για το CVC Capital Partners ή έχει σχέση με τον Άλεξ Φωτακίδη, γνωρίζει καλά την ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά και είναι Πολωνός.

Σε επόμενο στάδιο θα γίνει και η δεύτερη αλλαγή, η αντικατάσταση του σημερινού Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, του κ. Σταύρου Κωνσταντά, η οποία  είναι η πιο ουσιαστική και κρίσιμη μεταβολή. Η αλλαγή αυτή, εκτιμάται ότι θα σημειωθεί περί τα τέλη του 2022 (προφανώς κάποιος πρέπει να αγοράσει και λαχείο!!!!!). Τη θέση του Στ. Κωνσταντά θα καταλάβει, εκτός φοβερού απροόπτου, ο εκ Λονδίνου Κύπριος (καλός και φέρελπις) Τάσος Αναστασίου, ο οποίος ήδη βρίσκεται με το ένα του πόδι μέσα στην εταιρεία.

Written by

Τα νέα της Υγείας