Connect with:
HomeMedspotΥπηρεσίεςΔυναμική πελατολογίου στα Social Media για ιατρούς, νοσοκομεία, κλινικές

Δυναμική πελατολογίου στα Social Media για ιατρούς, νοσοκομεία, κλινικές

Τα Social Media είναι πλέον η καθημερινότητα όλων.  Αναμφίβολα,  η παρουσία σε αυτά είναι απαραίτητη τόσο για τους χρήστες όσο και για επιχειρήσεις/ οργανισμούς ακόμα και για τον ιατρικό τομέα.

Υπάρχει αξιοπιστία και δυναμική πελατολογίου στα Social Media για τους ιατρούς / νοσοκομεία / κλινικές;

Οι αυξανόμενες και πιο ελεγχόμενες πληροφορίες που δημοσιεύονται -βάσει των προστατευτικών policies που ισχύουν- τα Social Media καθίστανται πλέον στα πιο αξιόπιστα κανάλια του digital κόσμου.

Φυσικά, τo Facebook κρατάει τα σκήπτρα, γεγονός που δικαιολογεί την ανάγκη ύπαρξης επαγγελματικού Facebook Page, για κάθε σύστασης επιχείρηση. Στη συνέχεια ακολουθούν το LinkedIn, το Instagram και το Twitter κ.λ.π. Εξαρτάται πάντα την φιλοσοφία και τον τομέα στον οποίο ανήκει.

Κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλύπτει με διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας τον ίδιο σκοπό, δηλαδή την επισκεψιμότητα.

Σημειώνεται ότι δεν αρκεί μόνο το set up (δημιουργία) της επαγγελματικής σελίδας στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αντιθέτως, προκύπτει περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για συνεχή ανανέωση και εμπλουτισμός του περιεχομένου σας.

Γιατί να διατηρείτε σελίδα;

 Αν είστε ιατρός, τα Social Media είναι το τέλειο εργαλείο για να επικοινωνήσετε με άμεσο, σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ό,τι είναι απαραίτητο. Από την ταυτότητα σας, τα νέα σας, τι σας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους ιατρούς όμοιας ειδικότητας και τις καινοτόμες τεχνικές που εφαρμόζετε.

Καμπάνιες στα Social Media

Τί γίνεται όταν έχετε σπουδαία νέα που θέλετε οπωσδήποτε να μοιραστείτε με κόσμο που δεν είναι ασθενείς σας; Με τη δύναμη της πληρωμένης διαφήμισης, μπορείτε να ενημερώσετε τον κόσμο που θέλετε, έχοντας οριοθετήσει συγκεκριμένη ηλικία, τοποθεσία και με συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία.

Γιατί να απευθυνθείτε στην Health Partner;

 H Medspot αφουγκράζεται πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας και προβολής που θέλετε να καλύψετε, καθώς και την επιθυμία για ενίσχυση της digital παρουσίας σας.

Απευθυνθείτε, λοιπόν, στην ομάδα μας η οποία θα σας βοηθήσει με ποικίλους τρόπους.

Δεδομένου ότι ο κυριότερος στόχος είναι να σας μάθει περισσότερος κόσμος, αυτόματα θα αυξηθεί και ο όγκος των ραντεβού σας.

Ακολουθήστε την ιδανική στρατηγική, προσαρμοσμένη πάντα σε αυτό που θέλετε και συνδυάστε τα τελευταία trends που ισχύουν στα social media! Είναι βέβαιο, πως θα εκτοξευθεί με απόλυτα ασφαλή τρόπο η  επισκεψιμότητα σας.

Written by

Τα νέα της Υγείας