Connect with:
HomeΕιδήσειςΒραβεία και διακρίσεις στα προιόντα ομορφιάς Wella Hellas

Βραβεία και διακρίσεις στα προιόντα ομορφιάς Wella Hellas

Συγκεκριμένα απέσπασε συνολικά 4 βραβεία από σημαντικούς φορείς στον χώρο της περιποίησης και της ομορφιάς. Στον απολογισμό του έτους 2021 που αφήσαμε πίσω μας, η Wella Hellas κατάφερε να αποσπάσει αρκετές διακρίσεις μέσα στο έτος αφήνοντας το αποτύπωμά της με νέα λανσαρίσματα, καινοτόμα & διαχρονικά προϊόντα.

Φέτος τα βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté γιόρτασαν τα 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα προϊόντα που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21. Τα PRIX DE BEAUTÉ είναι ο πρώτος πιο δημοφιλής και αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά.

Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος θεσμός του κλάδου. Από το 2021 διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ) με στόχο πάντα την ανάδειξη των κορυφαίων μεταξύ των αρίστων!

Πιο συγκεκριμένα η Wella Hellas απέσπασε 3 βραβεία.

ENOTHTA: CLEAN BEAUTY Κατηγορία: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Αργυρό Βραβείο: weDo Professional No Plastic Shampoo, Wella Professionals Πρόσκληση για αλλαγή με θετικό αντίκτυπο Η weDo Professional δεσμεύεται να βοηθήσει στη μείωση των απορριμμάτων στις ρουτίνες ομορφιάς παρουσιάζοντας ένα νέο σαμπουάν σε μορφή μπάρας.

ENOTHTA: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Κατηγορία: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Χάλκινο Βραβείο, Color Fresh Masks, Wella Professionals Επαγγελματική περιποίηση χρώματος στο σπίτι. Η σειρά Color Fresh Masks της Wella Professionals, όχι μόνο φρεσκάρει την επαγγελματική υπηρεσία χρώματος αλλά επίσης μειώνει το σπάσιμο της τρίχας κατά τη διάρκεια του χτενίσματος. Εύκολη εφαρμογή και ορατό χρωματικό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά. ENOTHTA: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ – STYLING ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Κατηγορία: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Χάλκινο Βραβείο: Σειρά EIMI Styling, Wella Professionals Ολοκληρωμένη σειρά styling επαγγελματικού επιπέδου Η σειρά ΕΙΜΙ ανατρέπει την εικόνα του styling που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Εστιάζει στη μοναδικότητα και στην προσωπική αντίληψη του κάθε ατόμου. Vegan Awards 22: Ένα βήμα πιο κοντά σε μια αγορά που σέβεται τα ζώα, τον άνθρωπο και τον πλανήτη. H Τελετή Απονομής των Vegan Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle (δηλαδή τον τρόπο ζωής ο οποίος αποσκοπεί στον αποκλεισμό, στο µέτρο του δυνατού και του εφικτού, όλων των µορφών εκμετάλλευσης και σκληρότητας στα ζώα για φαγητό, ρουχισμό ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό). Για 2η συνεχόμενη χρονιά με Gold Award βραβεύθηκε η Wella Hellas στα Vegan Awards στην κατηγορία Best Vegan Haircare product για την ολοκληρωμένη Vegan Hair Care σειρά της weDo/ Professional.

Η weDo/ συνεχίζει να ανακαλύπτει νέους τρόπους για να μειώσει τη χρήση πλαστικών στις συσκευασίες της σειράς και τη συνολική σπατάλη στις ρουτίνες ομορφιάς. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε νέες βιώσιμες πρακτικές για να μειώσουμε την σπατάλη υλικών συσκευασίας, λανσάροντας τη νέα μπάρα Light & Soft No Plastic Solid Shampoo bar ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά έως κανονικά μαλλιά. Η weDo/ Professional είναι ένα νέο brand με οικολογική συνείδηση, που προσφέρει μια σειρά από vegan, cruelty-free και 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα, καθένα από τα οποία περιέχει έως και 50% λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα μέσα προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί μαζί με επιστήμονες από τα εργαστήρια περιποίησης μαλλιών της Wella Professionals και σε συνεργασία με κομμωτές για να προσφέρει επαγγελματική απόδοση.

Written by

Τα νέα της Υγείας