Connect with:
HomeΕιδήσειςΕκδήλωση του ΕΙΤ Health επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας

Εκδήλωση του ΕΙΤ Health επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβος του ΕΙΤ Health στην Ελλάδα, και το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας διοργανώνουν διαδικτυακά την «6η εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης & καθοδήγησης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας» σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 (ώρες 17:00-19:00). Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο καθοδήγησης, ενημέρωσης και δικτύωσης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας.

Κατά την εκδήλωση θα αναλυθούν τα νέα προγράμματα επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της υγείας του EIT Health για startups (2024), οι δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds και οι υπηρεσίες του νέου EDIH SmartHealth  και γενικότερα των δράσεων υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον τομέα της υγείας, του ΕΚΤ, του EIT Health και λοιπών οργανισμών και πρωτοβουλιών. Σημειώνεται πως θα υπάρξει ευκαιρία  για υποστήριξη και δικτύωση των ομάδων του τομέα της υγείας και συγκεκριμένα αυτών που αναδείχθηκαν μέσα από τη δράση «NBG Seeds Competition.

Επίσης, θα παρουσιαστούν λύσεις από νεοφυείς επιχειρήσεις και ομάδες ιδεών που συμμετέχουν στo πρόγραμμα της NBG , ενώ θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων και μεταφορά εμπειριών από το πρωτοποριακό έργο SymbIASIS που συνδέει startups με νοσοκομεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα αλλά και των  υπηρεσιών του νέου EDIH SmartHealth.

 

Written by

Τα νέα της Υγείας